Tres joves detinguts per cometre sis robatoris en un dia

Els joves es desplaçaven amb un vehicle robat

  • Divendres, 17 Desembre 2004 01:00
Tres joves, un d’ells menor d'edat, van ser detinguts com a presumptes autors de quatre robatoris amb força a diversos establiments, un altre a l'interior d'un vehicle i la sostracció d'un turisme en què es desplaçaven, tots els delictes comesos el mateix dia.

Les detencions, que es van produir la matinada de dimarts passat i de les que s'ha informat avui, van ser possibles en ser enganxats per una patrulla dels mossos a l'avinguda Jaume Recoder de Mataró els tres joves que acabaven de forçar la porta d'una farmàcia. Tot i que els joves van fugir del lloc en detectar els agents, van ser localitzats posteriorment i detinguts. Els tres pressumptes lladres han estat identificats com Juan Francisco P.H., de 19 anys; Mustapha D.S., de 20 anys i un menor d'edat de 17 anys. Dos dels tres detinguts, que van passar ahir a disposició judicial, estan en llibertat amb càrrecs, i el menor d'edat ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Els altres robatoris perpetrats
Les mateixes fonts han indicat que s'ha comprovat que els tres detinguts estan relacionats amb altres robatoris comesos la mateixa nit del dimarts en un supermercat de l'avinguda Alfons X el Savi de Mataró, en un restaurant de la Baixada de les Escales de la mateixa ciutat i un altre establiment del carrer Riera Parfita d'Arenys de Mar.

També s'ha recuperat un turisme Opel Corsa amb matrícula de Barcelona que havia estat robat a Mataró i que els tres detinguts van utilitzar per desplaçar-se quan cometien els robatoris i una sèrie de CD's i un teletac que havien estat robats amb anterioritat de l'interior d'un turisme aparcat.