La Nao Santa Maria atraca per Santes al port de Mataró

El vaixell romandrà a base nàutica Mataró Marina Barcelona del 25 al 29 de juliol, coincidint amb Les Santes

Nao Santa Maria

La Nao Santa Maria atracarà a la base nàutica Mataró Marina Barcelona de Varador 2000 coincidint amb la data de Les Santes. L'arribada d'aquesta embarcació històrica a la ciutat, però, forma part del festival marítim Maresmar que ha organitzat el Varador 2000. El vaixell podrà visitar-se des de les les 10 del matí fins a les 9 del vespre.

La Nao Santa Maria és una rèplica de la llegendària embarcació del mateix nom que va creuar l'Atlàntic comandada per Cristòfol Colom i que va acabar protagonitzant (juntament amb les caravel·les Niña i Pinta) el descobriment d'Amèrica. La rèplica de l'embarcació de Colom l'ha construït la Fundació Nao Victoria per commemorar el 525 Aniversari del descobriment d'Amèrica.
 

Els visitants podran visitar les cobertes i les bodegues de la nau, autèntic museu flotant. La nau s'ha construït aplicant un sistema innovador i revolucionari en el sector de la construcció naval de rèpliques històriques tot i que respectant les seves formes i detalls amb rigor històric.
 

La visita a aquesta embarcació només té un precedent similar al Maresme: la del Galió Andalucía, que també va romandre a Mataró Marina Barcelona durant uns dies el passat mes de març com a preludi del Maresmar.

Entrada amb preus populars

La Fundació Nao Victoria ha establert preus populars per a la visita al vaixell: L'entrada pels adults val 4€, per als nens majors de 5 anys 2€ i hi ha una entrada familiar per a 2 adults i 3 nens amb un cost de 12€. Els tiquets per visitar el vaixell es poden adquirir directament en el moll de Mataró Marina Barcelona o bé online.

Nao Santa Maria