Apareixen pintades a la seu del Sant Sepulcre

La confraria lamenta l'incident incívic i reivindica la diversitat cultural de la ciutat

  • Redacció
  • Dilluns, 25 Juny 2018 10:04

Pintada a la confraria del Sant Sepulcre

Una pintada feta amb esprai de color vermell amb el símbol anarquista i la llegenda "Ni dios, ni patria, ni amo: Molinos antifascista" va aparèixer ahir diumenge a la seu de la Confraria del Sant Sepulcre, per sorpresa i disgust dels membres de l'entitat. La pròpia confraria ho ha fet públic a les xarxes, lamentant aquest episodi i "altres actes d'incivisme contra símbols a la ciutat". En el comunicat, l'entitat assegura que "actes injustificats com aquests no ens han de fer defallir, ni hem de donar més importància del que té, què és una bretolada sense sentit".

Pintada a la confraria del Sant Sepulcre

El Sant Sepulcre assegura que "la nostra confraria forma part de la diversitat cultural i plural d’avui dia a la ciutat de Mataró. Aquesta diversitat, enteniment i comprensió ens fa a tots i totes més rics com a societat".

L'entitat assegura que continuarà "sumant i treballant" i recorda que la seva implicació a la ciutat va més enllà de la participació en la Setmana Santa. El Sant Sepulcre organitza la revetlla de Sant Joan, activitats per a Carnestoltes, la festa de la tardor als Molins, festivals, arrossades i participa de nombrosos actes solidaris a Mataró. 

Cultura 2018, setmana santa - sant sepulcre