Detenen un home que havia estafat 7.200 euros amb pòlisses d’assegurances

L’agent s’embutxacava els diners de les pòlisses i no les tramitava

Un veí de Sant Andreu de Llavaneres, va ser detingut el passat divendres per acumular fins a sis denúncies per estafa. Segons sembla l’home, Miquel Àngel F.B , de 45 anys d'edat, s’hauria quedat els diners del pagament de pòlisses d’assegurances de diverses persones.

El detingut, agent d’una important asseguradora, oferia a les víctimes diversos tipus de pòlisses d'assegurança—d’automòvil o establiments, entre d’altres—, que cobrava els imports corresponents personalment però que no tramitava amb la companyia asseguradora, embutxacant-se ell els diners. Les víctimes descobrien l’engany en reclamar l’assistència de la companyia asseguradora.

Fins al moment, es té constància de que deu persones han estat estafades, persones que havien fet abonaments d’entre 500 i 1.500 euros, depenent dels casos. L’import provisional del total d’estafes es situa en 7.200 euros. El detingut, com autor d’un pressumpte delicte d’estafa continuada, va passar a disposició judicial l’endemà i va quedar en llibertat amb càrrecs.