S'enfonsa una casa en obres al carrer de Sant Agustí

Hi ha un operari ferit

  • Redacció
  • Dimarts, 10 Octubre 2017 18:58

Esfondrament

Un operari ha resultat ferit aquest dimarts a la tarda quan s'ha ensorrat una casa en obres al Carrer de Sant Agustí. Els serveis sanitaris i els Bombers s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets mentre que la Policia Local ha tallat el carrer al trànsit. En paral·lel a l'evacuació del ferit, l'Alcalde David Bote s'ha desplaçat al lloc dels fets.

Ensorrament al carrer Sant Agustí

L'Ajuntament informa que el ferit, estable, ha estat traslladat a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

Ensorrament al carrer Sant Agustí

En el moment de l’esfondrament hi havia diversos operaris treballant en l’obra. Un d’ells va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital Germans Trias i Pujol. 
 

Arran de l’esfondrament ha calgut enderrocar un tram de la cornisa i una llinda d’una balconera. S’instal·larà una bastida per tal de poder tapiar les finestres i balconeres de la façana i es col•locaran escaires a les parets mitgeres per estabilitzar-la. El carrer seguirà tallat al trànsit fins que s’hagin acabat aquests treballs.
 

L’empresa que està duent a terme les obres de rehabilitació de la finca disposa d’una llicència d’obres majors en concepte d’obra de reforma i ampliació d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres.
 

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 3 unitats de Policia Local, 4 de Bombers i 2 ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Per seguretat es va decidir evacuar els habitants del número 37, que van manifestar que no necessitaven ser reallotjats.

Ensorrament al carrer Sant Agustí