Escorcoll en una vivenda dedicada al tràfic de drogues

L'operació ha donat com a resultat cinc joves de la ciutat detinguts

Cinc joves veïns de Mataró han estat detinguts en les darreres hores acusats d'un delicte contra la salut pública. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats, a través de la col·laboració ciutadana, de l'activitat que els joves efectuaven en un domicili de la ciutat.

L'avís va fer que els Mossos establissin un dispositiu de vigilància de la vivenda que els va permetre detectar el comerç de diverses drogues (haixix, cocaïna i èxtasi líquid) que si realitzava. L'immoble era utilitzat tant per al tractament de la mercaderia com per la preparació de les dosis i la seva venta. A més, el pis era freqüentat per consumidors.

Els Mossos van procedir a l'escorcoll del domicili la tarda del diumenge. Allà van trobar diversos estris com balances de precisió, embolcalls plàstics, ganivets de grans dimensions, navalles, flascons de vidre i diverses substàncies com plaques del que podria ser haixix, una dotzena de flascons d'èxtasi líquid i una quinzena de paperines de cocaïna. També es van intervenir 550 euros i telèfons mòbils.

Els joves ja han passat a disposició judicial
Els cinc joves, presumptes responsables de comerç il·legals de drogues, van ser detinguts en el transcurs de la mateixa operació i, després de ser acusats d'un delicte contra la salut pública, van passar el matí de dilluns a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia. Els detinguts són Ivan MD, David MV i Ramón AG de 24 anys i Javier LM i Miguel Ángel TG de 22.