Dos joves són detinguts per forçar cabines telefòniques amb una trepadora

Són acusats de robatori amb força després de ser descoberts la matinada de dimecres

La crònica de successos mataronins té una novetat. La matinada de dimecres, a tres quarts de quatre, van ser detinguts dos joves com a pressumptes autors de dos robatoris amb força. Els acusats van ser descoberts per una dotació de Mossos quan forçaven una cabina telefònica amb una màquina de trepar.

La tàctica utilitzada consisita en treure el vidre de protecció de la cabina i posteriorment forçar-la per tal de recollir-ne la recaptació. Les identitats dels dos joves responen a les incials de Josep BM, de 20 anys i Albert BV, de la mateixa edat, que van passar ahir a disposició de Jutjat de guàrdia.

Als acusats se’ls va trobar una motxilla amb accessoris de la trepadora i, al seient posterior del vehicle que utilitzaven, també s’hi va trobar una bossa plena d’eines com tornavisos, broques per la trepadora i peces d’aquesta màquina. Posteriorment a la localització de la primera cabina forçada, se’n va localitzar una segona, a la mateixa zona del Passeig Marítim mataroní. Convé ressenyar que els detinguts van ser localitzats davant el Centre de Natació de Mataró, al popular Passeig del Callao.