Comença la recerca del cos de Piedad Moya al pou de la finca familiar de Dosrius

L'exparella de la dona ha estat condemnat a quinze anys de presó per assassinat però el cos continua sense aparèixer tres anys després

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 11 Maig 2017 12:11

El camió busca Piedad Moya

Una excavadora de grans dimensions treballa des de primera hora del matí d'aquest dijous en l'obertura del pou de la finca de Dosrius, on la família de Piedad Moya creu que hi ha enterrat el cos de la dona, desapareguda a Mataró el 4 d'abril de 2014. En un judici celebrat el passat mes d'abril a l'Audiència de Barcelona, l'exparella de Moya, Mohamed Taheri, va ser condemnat a quinze anys de presó per l'assassinat de la dona, però més de tres anys després dels fets el cos continua sense aparèixer. Amb el cas tancat i l'autorització de la jutgessa per obrir el pou, la família confia trobar-hi les restes i poder "passar pàgina".

La previsió és que els treballs, que han començat pocs minuts després de les nou del matí, s'allarguin durant tot el dia. En les darreres setmanes, la família Moya ha fet una col·lecta per poder pagar les obres i lamenten que durant la instrucció del cas no s'ordenés buscar la dona en aquest indret, després d'una infructífera recerca per la zona boscosa que rodeja la finca.

Familiars de Piedad Moya