Tres casos de violència de gènere a la ciutat en dos dies

Tres detinguts: per pegar la dona, per maltractament psicològic i per pegar al seu fill

En dos dies s’han registrat tres detencions per agressions a la ciutat. La primera va tenir lloc diumenge a la comissaria quan un home va presentar-se per denunciar a la seva dona per agressió, va ser detingut per pressumpte agressió sexual a la seva parella. La segona ahir, quan es van tancar les diligències contra un home acusat d’un cas de maltractaments psicològics a la seva dona. I la tercera, un home en estat d’embriaguesa per agredir al seu fill.

En el primer cas, un home de 34 anys va ser detingut quan va dirigir-se a comisaria per denunciar-se mútuament amb la seva dona per agressió. El matrimoni procedia de l’hospital on havien estat atesos. Mentre l’home presentava lesions menors a la cara, la dona mostrava lesions significatives d’una agressió sexual, segons el comunicat mèdic. La dona va declarar que les lesions a l’home li havia fet intentant defensar-se de la violació. Els agents de la Policia Local van detenir l’home a la mateixa comisaria com a autor dels fets, que va passar a disposició judicial.

Coaccions i maltractament psicològic
La segona detenció va tenir lloc ahir, dilluns, quan van finalitzar les diligències de la Policia Local contra un home de 44 anys per un presumpte delicte de coaccions i maltractament psicològic sobre la seva dona, de 46 anys.

La denúncia de la víctima va efectuar-se diumenge, a un agent del cos de seguretat. Les investigacions efectuades per la Policia Local van permetre constats anteriors epidodis de violència domèstica de la parella. El presumpte autor del maltractament psicològic va ser detingut com a mesura preventiva.

Agressions a un menor
Pel testimoni d’un ciutadà, la Policia Local va poder localitzar a un home, de 36 anys, que havia agredit al seu fill, de 3 anys. L’autor presentava evidents símptomes de patir una intoxicació etílica aguda. El menor, mostrava una marca vermella a la cara, fruit de l’agressió del progenitor. Per aquest motiu es va procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor de les lesions. El nen va ser traslladat a l’hospital pel seu reconeixement, acompanyat de la seva mare.