El foc crema amb virulència una fàbrica tèxtil

Un bomber resulta ferit en les tasques d’extinció la matinada de divendres

La matinada de divendres es va registrar un espectacular incendi a la fàbrica textil Gris Centelles, ubicada a la carretera d’argentona, al quilòmetre 1,6. La fàbrica que es dedica al tint, es va incendiar als volts de les 11 de la nit. Els materials amb els que treballa l’empresa són altament inflamables, fet que va provocar la ràpida propagació del foc, i a la vegada, l’espectacularitat de l’incendi.

Fins a 27 unitats de bombers es van desplaçar fins a l’indret per intentar extingir l’incendi, que no va quedar controlat fins a les 3 de la matinada. Els bombers van seguir treballant en la fàbrica incendiada fins a primeres hores del matí, per evitar una revifalla.

El foc va afectar la planta baixa, cremant les peces tèxtils emmagatzemades com també maquinària, i part del sostre, que es va cedir esfondrant-se. En les tasques d’extinció un bomber va resultar ferit i traslladat a l’hospital. En el moment de declarar-se l’incident hi havia cinc treballadors a la fàbrica que van poder sortir il·lesos i sense dificultats.