Un mort i un ferit greu en dos accidents laborals

Els dos accidents es van produïr per caigudes

Ahir al matí, es van registrar dos accidents laborals amb conseqüències molt greus. El primer va ser la mort d’un operari que va caure des d’una grua, a deu metres d’alçada. El segon, la caiguda d’un altre obrer que va caure de cap d’una alçada de cinc metres, ocasionant-li ferides de gravetat.

L’accident mortal es va produïr ahir a dos quarts de dotze del matí, en una empresa ubicada a les Hortes del Camí Ral. L’operari, Isaies Pedrero de 60 anys, va caure al buit quan intentava passar d’una grua a una altra, des de una alçada deu metres. L’operari malferit va ser traslladat d’immediat a l’Hospital de Mataró, on va defallir a causa de les ferides internes produïdes per la caiguda.

Al polígon adjacent, de Cabrera de Mar, l’operari F.A.M., de 33 anys, patia una caiguda des d’un primer pis, a l’alçada de cinc metres, precipitant-se de cap contra el terra. L’operari va ser traslladat a l’hospital de Can Ruti, a Badalona, donada la extrema gravetat de les ferides. El seu estat continua crític a causa del traumatismes craneals soferts.

Mataró ja va registrar la última víctima mortal per accident laboral de l’any, quan un obrer va ser embestit per un camió al carrer València.