Dos joves moren en un brutal accident de trànsit a l'N-II

A la matinada de dissabte, dos joves van morir en un brutal xoc provocat per un conductor ebri que va invair el carril d’incorporació a la calçada. L’accident va tenir lloc, poc després de les 6 del matí, a la carretera Nacional II a l’alçada del semàfor del carrer Joan d’Austria, la prolongació de la ronda Miguel de Cervantes, un tram de travessia al costat de l’ermita de Sant Simó.

L’accident va estar provocat pel conductor d’un turisme Peugeot 406 amb matrícula de Barcelona, que respon a les inicials A.C.C. de 34 anys d’edat, que circulava en direcció Girona quan va desviar-se de seu carril i va col·lidir per encalç amb l’altre vehicle implicat, un Opel Astra amb matrícula de Barcelona i estava ocupat pels dos joves difunts, que estava en el carril d’incorporació a la mateixa direcció. La brutalitat del xoc va provocar la mort dels dos ocupants de l’Opel Astra, que a conseqüència de l’impacte es va incendiar.

En el posterior control de la Policia Local, el conductor que va provocar l’accident, va donar positiu a les proves d’alcolèmia, motiu pel qual va ser detingut i traslladat a la Comissaria de Policia Local. Aquest cos de seguretat ha iniciat els treballs d’investigació i reconstrucció de l’accident per tal d’empiritzar les causes del succés.