Un home de 60 anys és detingut per amenaçar un veí amb una escopeta de caça

A primera hora de la matinada la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van haver d’intercedir en una descusió veïnal que va acabar amb la detenció d’un dels implicats per amenaces.

Els fets es van produïr en un immoble de l’avinguda Amèrica, en el tram proper a la ronda Cervantes, quan enmig d’una discussió veïnal Rafael G.C., de 60 anys, pressumptament va amenaçar de golpejar i disparar contra un altre veí de l’edifici.

Els cossos de seguretat, al presenciar-se a l’indret van identificar els implicats i procediren a la detenció de l’home com a pressumpte autor d’amenaces. També, registraren el domicili de l’implicat i van intervenir diverses armes de foc que aquest posseia per a la pràctica de tir i la caça. Concretament es van intervenir una escopeta de caça, una carabina d’aie comprimit, una escopeta d’aire comprimit, una pistola i dos revòlvers. Totes aquestes armes estaven registrades.

El detingut està en possessió de la llicència de tirador olímpic, doncs ha estat molts anys dedicat a l’esport del tir, i premiat en nombrosses competicions i tornejos, fet apreciable en les incontables copes i trofeus que decoren la casa del detingut.