Els familiars de la víctima de l’incendi reclamen que s’obri una investigació

Detallen que volen aclarir els fets i descobrir si es va produir alguna negligència

Els familiars de la dona que va morir el passat divendres dia 1 de març reclamen ara que s’esclareixin els fets i que, en conseqüència, s’obri una investigació per detallar què va passar i si hi ha la possibilitat que es cometés alguna negligència. L’incendi, que es va declarar en un quart pis de l’Avinguda Amèrica, va causar quatre ferits més, un dels quals menors, que encara s’està recuperant.

 

En una concentració divendres davant l’Ajuntament, Redouan Abid, marit de la víctima mortal, va llegir un manifest en què va demanar que “s’esclareixin els fets que van succeir i que es deixin de banda meres suposicions, tal com s’ha fet fins ara”. Per aquest motiu, Abid reclama que “s’obri una investigació en la que es mostri si es va produir algun tipus de negligència, ja sigui per part dels ciutadans que van actuar primer o, suposadament, per part dels ciutadans que no van avisar els serveis abans”, al que ha afegit que, “demano respostes perquè necessito poder seguir confiant en els serveis públics i en la seva tasca”.

Abid també va voler donar les gràcies per les mostres de suport rebudes després de l’incendi. El seu fill, de 4 anys, que estava en braços de la mare quan aquesta es va precipitar pel balcó, segueix ingressat a l’Hospital de Mataró, tot i que es troba fora de perill.