Dos detinguts per robar coure a l'estadi d'Atletisme

La policia va poder recuperar el cable robat, amb un pes 700 quilos

La Policia Local va detenir la matinada d'ahir dijous dos individus com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força de cable de coure a l’Estadi Municipal d’Atletisme. Al voltant de les quatre de la matinada, la Policia va rebre una trucada d’avís del servei d’alarmes de l’equipament esportiu. Una unitat es va desplaçar al lloc dels fets, on va comprovar que a la base de dues de les torres d’il·luminació de l’Estadi hi havia quatre forats de prop d’1 metre de diàmetre i 1 metre de profunditat, amb uns cables que sortien de l’interior i estaven tallats.

Mentre estaven a l’interior de l’equipament, els agents van veure dos joves que escalaven el mur de 2 metres situat al final de les pistes i fugien per la riera situada al costat de les pistes, on van llençar les eines que tenien a les mans per suposadament perpetrar el robatori. Els fugitius van ser detinguts en arribar a una zona de canyissa. 700 kilos

En l’operació es van intervenir 14 rotllos de cable de coure de 4 centímetres de diàmetre i 700 kg de pes. El cable es va localitzar amagat a la riera, així com també un pic, dues pales i una cisalla. Els detinguts, A.D.B. i V.S.D., tenen 20 i 34 anys respectivament. Se’ls atribueix un presumpte delicte de robatori amb força i un presumpte delicte de danys.  Més seguretat Es tracta del quart robatori de cable de l’enllumenat de l’Estadi Municipal d’Atletisme que es produeix en els darrers mesos. Precisament l’Ajuntament ha augmentat recentment les mesures de seguretat a la instal·lació esportiva amb l'objectiu de detectar possibles robatoris.