Un home intenta cremar per segona vegada una empresa del Polígon de Mata-Rocafonda

Un veí de Girona va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d’atacar una empresa a Mataró. El detingut, que respon al nom de Manuel BH, és el presumpte autor d'un delicte de temptativa d'incendi i d'un altre delicte d'incendi consumat.

Tentativa d’incendi
El detingut va ser identificat quan, el passat 29 de setembre, es va presentar a una empresa, situada al carrer Foneria del polígon industrial Mata-Rocafonda, carregat amb un recipient de combustible. L’home que tenia la intenció de provocar un incendi es va desdir quan un ciutadà li va cridar l’atenció. Les càmeres de videovigilància de l’empresa van recollir l’imatge del pressumpte agressor.

Incendi consumat
Manuel BH, ha estat acusat del delicte de temptativa d’incendi i també d’incendi consumat. La segona acusació es basa en els fets que van ocòrrer al mes de març d’aquest mateix any a la mateixa empresa. Un incendi provocat va afectar el lateral de l’empresa, que era de nova construcció, i que va provocar danys valorats en 420.000 euros.

Quan es va produïr aquell incendi no hi havia persones treballant, el fet contrari a aquesta segona ocasió, en que sí que n’hi havien. Com han advertit els Mossos, en el cas que hagués dut a terme aquest segon atac podria haver provocat “una veritable desgràcia”.