Actuació a les zones d’oci amb dues detencions i 220 identificacions

108 infraccions per incivisme, 20 per estupefaents i 6 per armes

El passat cap de setmana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van realitzar un dispositiu conjunt a les zones d'oci del Pla d'en Boet i del Port de Mataró. Com a resultat de l'operatiu, que va tenir lloc entre les 11 de la nit i les 7 de la matinada, es van fer un total de 220 identificacions. D'aquestes, es van detectar 102 infraccions de l'ordenança de civisme per consum d'acohol a la via pública, 5 per orinar a la via pública i una per menyspreu a l'autoritat.

Es van realitzar 69 proves d'alcoholèmia, de les que en van resultar positives 7. Pel que fa a la Llei de Seguretat Ciutadana, es van registrar 20 infraccions per consum o possessió de substàncies estupefaents. A més, es van sancionar 3 infraccions per possessió d'armes i se'n van intervenir 3 més.

Així mateix, es van fer dues detencions per delicte en interior de vehicle i es va fer una inspecció de local, sense detectar cap infracció. Un imputat per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sense permís completa les infraccions registrades en l'operatiu.