Una dona de 59 anys roba una gossa i es ressisteix a l’autoritat

Una dona de 59 anys, veïna de Mataró, va protagonitzar dimarts una història pintoresca que va acabar amb l’esmentada senyora en mans dels Mossos D’esquadra. El motiu de la detenció és, segons fonts policials el furt d’una gossa i la ressistència a l’autoritat ja que, segons sembla, va estirar els cabells a una agent quan aquest procedia a la detenció.

La desaparacició de la gossa
Segons sembla, el passat dimarts la propietària de l’animal el va deixar lligat a la Plaça de Cuba, mentre procedia a fer unes compres a la zona comercial. Al tornar al lloc on havia deixat la gossa lligada, la senyora en qüestió va veure com aquesta havia desaparegut. Segons fonts policials, algun testimoni va exposar a la senyora que una dona entrada en edat s’havia endut la gossa. Els Mossos van rebre la mateixa tarda una trucada alertant-los que s’havia vist la gossa en qüestió, la trucada la va fer la filla de la dona a qui havien robat l’animal.

La gossa, a casa seva
Els lladrucs de l’animal van portar la filla de l’afectada i els agents a la porta del pis de la suposada lladre. Els va obrir la filla de la dona i, al aparèixer la dona que s’havia endut l’animal, aquesta va adoptar una actitud defensiva molt a la violenta amb els agents, un dels quals va veure com li estirava els cabells en el moment de detenir-la. La dona, acusada de robatori i ressitència, no va voler aclarir el mòbil del furt ni de la seva actitud.

Cugat Comas // Mataró Notícies