Apareix el cos del noi que es va ofegar dilluns passat a la platja de Mataró

Divendres passat, dos banyistres van trobar el cos del noi que es va ofegar a la platja. El cos va ser localitzat a uns cinquanta metres de l’espigó del Club Nàutic, lloc on s’havia vist al noi viu per últim cop, un jove magrebí de 17 anys. Va ser els socorristes de la Creu Roja els encarregats de treure el cos de l’aigua.

Des del dia en que es va ofegar el noi, el passat dilluns 30 de juny, es va establir un dispositiu de recerca en que hi van pendre part els Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim de la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Creu Roja. Les tasques de recerca es van suspendre dimecres, 2 de juliol, després de dues jornades de infructuosa búsqueda.

La bandera que oneja
La Creu Roja ha aprofitat aquest accident per recordar als banyistes la importància de les banderes que indiquen les condicions de la mar. En el cas del passat dilluns, dia en que va desaparèixer el noi, onejava la bandera groga que significa precaució en el bany. La bandera roja desaconsella el bany per mala mar, mentre que la bandera verda indica que les condicions són òptimes pel bany.

Redacció // Freqüència Iluro