Quatre detinguts i un ferit per un tiroteig prop del Sorrall

La confrontació podria haver-se produït per venjança

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones acusades de protagonitzar una baralla i un tiroteig la tarda del passat dissabte 3 a Mataró. El tiroteig es va produir a plena llum del dia. A un quart de quatre de la tarda va començar la baralla davant la benzinera que hi ha davant el complex esportiu del Sorrall, al barri de Cerdanyola. Segons alguns testimonis presencials, la baralla la van començar tres homes. "Anaven dos contra un", explica una treballadora de la zona. 



El tiroteig es va traslladar a un descampat que hi ha a la carretera d'Argentona, prop de la zona coneguda com Els Garrofers. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que la baralla va acabar amb quatre persones detingudes, acusades d'un delicte d'agressions. Almenys un dels participants de la baralla va resultar ferit de bala i va ser traslladat a l'hospital.



Els veïns de la zona expliquen que el solar on es van produir els fets és una zona freqüentada per toxicòmans. "Si no vas a fumar-te un porro o a punxar-te, allà no hi entres per a res", adverteix una veïna. Algunes fonts apunten que l'origen de la baralla podria ser un ajust de comptes.



El marit d'una regidora d'Argentona, entre els detinguts



Entre els quatre detinguts per aquest tiroteig hi ha el marit d'una regidora d'Argentona. Es tracta de Míriam Agama, regidora de la formació independent Tots per Argentona, actualment a l'oposició. L'home s'hauria entregat a la Policia Local d'Argentona després del tiroteig. L'alcalde, Ferran Armengol, ha ofert la seva ajuda a la regidora.



El partit d'Agama, Tots per Argentona, ha declinat fer valoracions polítiques sobre aquest fet i el seu cap de files, Pep Masó, assegura que desconeixia l'existència d'aquesta baralla. Agama i el seu marit viuen al barri del Cros d'Argentona, on han estat implicats amb l'Associació de Veïns i de la Comissió de Festes del barri. Durant els darrers quatre anys, Agama va ser regidora de Joventut i Festes.