Troben dos indigents morts per mossegades de gos

Els cossos es van localitzar en unes barraques properes a la deixalleria

La nit del passat divendres van aparèixer prop de la deixalleria de Mataró, al carrer Galícia, el cos sense vida de dues persones, un home i una dona. Segons van informar fonts policials, no es van observar indicis de violència física entre les dues víctimes ni per una tercera persona. L'autòpsia practicada als dos cossos sense vida va revelar que havien mort per les mossegades d'un gos.

 

Tant l'home com la dona, que tenien una seixantena d'anys, vivien envoltats d’aquests gossos, propietat d’una tercera persona. Els animals es trobaven en un engabiat rudimentari proper i per causes que es desconeixen es van van escapar i van atacar la parella, un indigent i la dona que vivia amb ell. Un dels gossos va ser trobat mort al lloc dels fets, possiblement abatut pels mateixos agents de policia ja que l'animal tenia una actitud agressiva.

 

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, va explicar que el consistori estava al corrent de l'existència d'aquestes barraques. De fet, des de fa algunes setmanes, l'ajuntament havia obert un expedient per desallotjar l'indret. “Hi ha un expedient obert, com sempre fem quan es detecta una infracció urbanística”, ha precisat Joan Antoni Baron. 



 

El migdia de diumenge encara hi havia presència de Mossos d'Esquadra a la zona. A més, efectius dels Agents Rurals i personal de la gossera es van encarregar de traslladar els gossos que hi havia a l'indret. Els agents van entrar en una de les barraques, on encara hi havia una desena d'animals i, després d'arrossegar-los cap a l'exterior, els van sedar i se'ls van emportar de l'indret. El propietari dels gossos, però, no ha estat localitzat.