Dos ferits en un incendi al carrer Pablo Picasso

Una dona de 80 anys amb cremades i una nena de quatre anys amb inhalació de fum

Dues persones ferides en l’incendi que es va declarar el passat dissabte al migdia al número 60 del carrer Pablo Picasso. El foc va afectar totalment el menjador de l'àtic, el 5è pis. Els Bombers, en arribar al lloc del sinistre, van accedir directament per l'interior del pis fins al balcó, on una dona demanava auxili. No van llançar aigua directament a les flames, ja que els vapors haguessin pogut afectar negativament la persona i causar-li ferides importants. Un cop va baixar la temperatura del menjador, van cobrir la senyora amb una caputxa protectora per no inhalar els fums tòxics i la van treure a fora.

La dona, Rosario MA, de 80 anys, va ser evacuada amb ambulància fins a l'Hospital de Mataró, amb cremades de 1r i 2n grau a la cara. A més d'aquesta dona, abans de l'arribada dels Bombers, els veïns havien evacuat, mitjançant una fusta que van col·locar al balcó des del pis del costat, una nena de quatre anys. La menor també va ser traslladada a l'Hospital de Mataró per inhalació de fum, encara que el seu pronòstic és lleu.

Segons les primeres informacions, i a l'espera d'una valoració més exhaustiva de la construcció, l'estructura de l'edifici no ha resultat malmesa.