La Policia Local de Mataró ja disposa de la seva pròpia galeria de tir

La nova instal·lació posseeix tecnologia d’última generació i estalviarà costos al cos

Els agents de la Policia Local de Mataró ja no hauran de desplaçar-se fins a l'Escola de Policia de Mollet per realitzar les dues pràctiques anuals de tir obligatòries. El cos va inaugurar divendres la seva pròpia galeria de tir que ha costat 85.000 euros. Amb la nova instal·lació la Policia Local s'estalvia els costos que suposava enviar els prop de 200 agents mataronins a Mollet del Vallès i es guanya en qualitat, ja que l'equipament té una tecnologia molt més avançada.
L'intendent major i cap de la Policia Local de Mataró, Joan Francesc Jiménez Cernuda, va guiar l'alcalde de la ciutat, Joan Antoni Baron, i altres regidors del consistori en una visita a les instal·lacions de l'edifici de la Via Pública de Mataró, on s'ubica la nova galeria de tir. Jiménez Cernuda va explicar que la qualitat de la galeria de tir de Mataró és superior a les ja existents per la seva tecnologia d'última generació. L'intendent major va destacar que els materials garanteixen rebots dels projectils i, per tant, milloren les condicions de seguretat dels agents que realitzen les pràctiques. Tot i no ser l'objectiu principal de la nova galeria, la instal·lació també podrà ser utilitzada per altres cossos i per altres policies locals de la comarca del Maresme, previ pagament d'ús.

Altres novetats
Aquesta no serà l'única novetat del cos de policia de Mataró aquest 2006. Es compraran sis motos, quatre motocicletes de gran cilindrada, dos cotxes i cinc bicicletes. El cos també adquirirà 57 agendes PDA connectades amb els ordinadors de la central per poder fer identificacions, denúncies i altres gestions amb més fluïdesa. D'altra banda, la Policia Local de Mataró comptarà properament amb deu noves pistoles i diversos equips detectors de drogues per complementar els controls d'alcoholèmia.