L’AV Pla d’en Boet se sent discriminada per l’ajuntament

No disposen del temps suficient per dur a terme les seves activitats

  • Divendres, 23 Desembre 2005 01:00
El nou centre cívic de Mataró a Pla d’en Boet, és també un nou motiu de discrepàncies entre l’associació de veïns Pla d’en Boet i l’ajuntament. L’AV se sent “discriminada” ja que en paraules del seu president Adolfo Pérez “després de ser l’entitat que més va lluitar per demanar un nou centre cívic per al barri, ara ens trobem que sovint se’ns deixa els darrers a l’hora d’atorgar-nos espais en aquest centre”. Aquestes paraules arriben en el que els joves de l’entitat han intensificat les seves mobilitzacions per reclamar un local on poder desenvolupar les seves activitats.

El problema de l’AV rau en la manca d’espai i horari del nou centre cívic, el més gran de la ciutat. Una part important està ocupada per l’ajuntament amb oficines, mentre que en altres sales s’hi reuneixen altres entitats amb el resultat que l’AV no pot dur a terme les activitats previstes. “Estem molt contents que entitats de tota la ciutat vinguin aquí, i que la gent passegi pel barri i el conegui. Però el que no pot ser és que prioritzin aquestes entitats a les pròpiament arrelades al barri”, lamenta Pérez. Respecte al local que reclamen els joves, Pérez va ironitzar, “el volen per quan encara siguin joves, i no pas per d’aquí a tres o quatre anys”.

Dissabte passat els joves de l’AV van realitzar una convocatòria per fer latents les seves reclamacions davant el pavelló Eusebi Millan, on s’havia de dur a terme un acte en record dels dos joves esportistes de la ciutat morts recentment. Per respecte, finalment, es va canviar d’ubicació i l’acte es va traslladar davant de l’escola bressol Tabalet, espai que veurien amb bons ulls com a seu provisional. Aquest fet però va restar transcendència a la protesta, ja que molts assistents varen arribar al lloc on inicialment s’havia convocat l’acte amb la sorpresa de no veure ningú.