Inaugurada la nova zona esportiva i de jocs infantils a la Figuera Major

Està ubicada entre la riera de Figuera Major i els carrers de Joan Oliver i de Josep Maria de Sagarra

Zona esportiva i lúdica de la Figuera Major

El sector de la Figuera Major llueix una nova zona esportiva i de jocs infantils després que l'Ajuntament hagi dut a terme una rentada de cara al solar fins ara desaprofitat. Allà on abans hi havia un camp de futbol sense pavimentar i en desús, ara hi ha una pista pavimentada per a futbol sala i per a bàsquet 3x3, amb un espai lliure per a la pràctica esportiva. La nova zona està ubicada entre la riera de Figuera Major i els carrers de Joan Oliver i de Josep Maria de Sagarra.

També s'hi ha fet, a la part del solar que limita amb el carrer de Joan Oliver, una zona de jocs infantils que inclou elements de corda i escalada i gronxadors inclusius perquè puguin ser utilitzats per a infants amb diversitat funcional. S'han instal·lat, a més, bancs, papereres, una font, enllumenat públic i una zona d'aparcament.

Zona esportiva i lúdica de la Figuera Major

L'Ajuntament ha destinat gairebé 200.000 euros a les obres de millora, les quals s'han dut a terme per l'empresa Catalana de Treballs i Obres, SL des del març fins a l'estiu.

L'espai s'ha complementat amb diferents zones verdes que omplen tipuanes, lledoners i ginkgos, entre altres. Per seguretat, s'ha instal·lat també un tancament metàl·lic de protecció de la pista esportiva i un de fusta a la zona infantil.