Druni aterra a l'antic Zara

La perfumeria, que ja estava instal·lada a La Riera, ampliarà al local amb nous serveis d'estètica

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 30 Novembre 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, druni nova botiga Zara
La botiga de cosmètica Druni Perfumerías es traslladarà al local de La Riera número 69-77, on hi havia el Zara de La Riera segons va avançar Mataró Audivisual fa pocs dies. De moment l'empresa no ha fet pública l'operació però ja es dona per feta després d'uns primers dies en què el secretisme era total tot i les primeres obres de rehabilitació d'aquest cèntric espai.  

El local de l'antic Zara, que antigament havia acollit unes galeries comercials, havia quedat buit a inicis d'any. Per a Druni aquest trasllat també suposaria una ampliació dels serveis que ofereix aquest negoci, ja que a més de la venda de productes de cosmètica i perfumeria, el nou local també comptarà amb un centre d’estètica i una parafarmàcia.

A Tarragona igual
Es dona la circumstància que l'empresa Druni ja va fer una operació similar el mes de maig a Tarragona on també va "heretar" l'espai que Inditex havia deixat al cèntric Carrer Colom per ampliar els seus serveis a la capital tarragonina. D'aquesta manera es diferencien les polítiques d'ambdues marques respecte als centres de ciutat.