El Saló Boda canviarà de dates, horaris, localització i nom

La Unió de Botiguers anuncia que repensa per complet aquesta fira després de 25 anys

Ciutat 2017/2018, saló boda

El Saló Boda Mataró i Maresme desapareix tal i com se’l coneixia fins ara. La Unió de Botiguers de Mataró (UBM), organitzadora de la fira, farà un replantejament del certamen pel pròxim any per crear un nou format de fira adaptat als nous temps. El primer canvi serà la data i, a diferència del que havia passat fins ara, el mes de febrer de 2019 no hi haurà fira de casaments a Mataró. Aquesta es traslladarà al darrer trimestre de l’any i durant els pròxims mesos s’aprofundirà en la resta de canvis que es preveuen.

En aquest sentit, des de la UBM es destaca la necessitat de reflexionar sobre el model de fira i els actuals hàbits de consum, després dels 25 anys del Saló Boda Mataró i Maresme que s’han celebrat aquest 2018. A més del canvi de data, la nova fira també presentarà nous horaris, nova localització, nou concepte i també un nou nom.

"Ens aturem per millorar"
El president de la UBM, Jordi Novo, assegura que després de 25 anys "calia repensar la fira dels casaments i celebracions per oferir al públic un producte adaptat a les actuals necessitats de consum, més modern, dinàmic i atractiu" En paraules de Novo, "ens aturem per millorar"