Jardins: Ara és quan toca fer un pensament

Quan els rigors de l'hivern ja són història, cal pensar en la primavera i l'estiu i preparar casa nostra per poder-los gaudir de valent

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 09 Març 2018 12:07

Ciutat 2017/2018, piscina i jardins

De la mateixa manera que es diu allò que "per lluir s'ha de patir" els espais exteriors de casa nostra requereixen de manteniment, inversió i cura per tal que quan arribin els mesos en què esdevindran cabdals mostrin la seva millor imatge. Si tenim la sort de tenir jardí o el privilegi de tenir una piscina sabrem del que estem parlant. Fa falta tenir-los presents precisament ara, fer un pensament per tal que amb l'esclat de la temperatura i els colors naturals tinguem les instal·lacions en el seu millor estat.

També és qüestió de pressupost

I no és només qüestió d'agenda, sinó també de pressupost. Ara és el moment de mirar bé l'agenda i el catàleg de professionals i anticipar-nos a plena temporada quan els seus serveis, segurament, aniran més buscats. I per tant més cars.

 "Si invertim ara en l'exterior de casa nostra, podrem gaudir d'uns exteriors renovats en el moment que esclati la temperatura i els dos colors més refrescants”

Ara és el moment, doncs, de vetllar perquè el blau i el verd, com a colors més refrescants, llueixin. Estudia opcions, tractaments, variables. Atreveix-te a canviar, dona un retoc a l'exterior de casa teva. I entra a la primavera amb el jardí en plenitud.