Les Joventuts d'ERC contra el consumisme

Han realitzat accions reivindicatives al Centre Comercial Mataró Parc i al Màgic de Badalona desplegant pancartes i repartint tríptics als vianants

jerc acció

Les Joventuts d'Esquerra Republicana hem realitzat accions reivindicatives al Centre Comercial Mataró Parc i al Màgic de Badalona per combatre el consumisme de les dates nadalenques i de les rebaixes que comencen just després d'aquestes. Sota el lema de la campanya 'Alerta: El capitalisme et consumeix', els seus membres han desplegat pancartes de grans dimensions i han repartit tríptics als vianants. Amb aquesta es proposen conscienciar sobre quina és l'arrel del que consumim i animar a organitzar-se per acabar amb aquest sistema.

El capitalisme et consumeix

La campanya es proposa fer visible, especialment per les festes nadalenques i les
posteriors rebaixes, el consumisme desenfrenat que vivim en la societat capitalista actual. Consideren que és un model caduc i obsolet que genera desigualtats socials, que beneficia i promou el masclisme, depreda i destrueix el medi ambient, produeix una sobreexplotació animal, genera unes condicions laborals nefastes i menysprea les llengües minoritàries. En definitiva, critiquen que el sistema prioritza els diners per sobre de les persones i que es basa en la desigualtat i injustícia.