El Nadal més festiu amb la Unió de Botiguers de Mataró

Les esperades activitats de sempre juntament amb noves opcions faran que la zona comercial de Mataró estigui contínuament dinamitzada

Cultura 2014/2015, tio solidari

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) enguany ja té a punt les activitats nadalenques per celebrar les festes d'enguany: un Parc d'Atraccions Infantils, un Tió Gegant Solidari, una ludoteca, un Pare Noel, actuacions musicals i molt més. La voluntat de l'UBM és que comprar a Mataró sigui més que una acció comercial.

Entre les activitats en funcionament, l'UBM ha ubicat el Parc d'Atraccions Infantils a la Rambla, el qual estarà en marxa fins al 14 de gener. També pels petits de la casa podran gaudir del Tió Gegant Solidari el pròxim 22 de desembre a partir de les 18h a la Riera. Organitzat juntament amb Càritas, el tió oferirà a la canalla regals d'establiments associats a la UBM.

Una ludoteca pels infants

Per garantir que els adults puguin fer les compres i els preparatius nadalencs, entre el 23 de desembre i el 7 de gener els menuts podran gaudir a la gran Ludoteca. Aquest espai de Jocs, Tallers i Contes estarà situat al carrer de Sant Cugat 2, a la plaça de Cuba entre les 10:30h i 13:30h i de 17:30h a 20:30h.

A banda de les activitats, la UBM recorda que els festius 3, 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre són d'obertura comercial i que els dies 24 de desembre i 5 de gener els comerços estaran oberts també al migdia.

El Pare Noel i el Missatger

A més, pels que esperen el Pare Noel, el dia 23 de desembre a partir de les 17h, estarà als entorns de la plaça de Cuba on, juntament amb animació infantil, rebrà als més petits. La UBM, juntament amb l'Associació de veïns del Centre, organitzen l'Animació Infantil del Missatger Reial els dies 2, 3 i 4 de gener.

Els més grans també podran gaudir de les activitats amb les actuacions musicals programades pels dissabtes 9, 16 i 23 de desembre als carrers comercials de Mataró i del Tastet d'Escudella de Nadal el dissabte 16 a la plaça Gran. A partir de les 12h, després de dues hores de preparatius, l'escudella popular pels clients de les botigues associades a la UBM estarà llesta.