Martí Roca, un mataroní campió d'Europa de pòquer

Guanya un dels tornejos més prestigiosos del món i s'embutxaca un premi per valor de més d'un milió d'euros

  • Redacció
  • Dilluns, 13 Novembre 2017 09:26

Martí Roca

Es diu Martí Roca de Torres i és de Mataró. Però no és un veí més de la nostra ciutat. Ja fa anys que es dedica a jugar a pòquer i divendres passat va assolir la victòria en un dels tornejos més prestigiosos que hi ha: el Main Event de les World Series of Poker Europe. Roca fins ara s'havia especialitzat en jugar on-line però va ser a la ciutat txeca de Rozvadov com a representant de la web 888poker.es. La victòria final, molt seguida en la retransmissió en streaming per milers de persones, li va suposar el braçalet de campió i un premi de 1.115.207 euros. 

La taula final, els millors moments

El torneig de Rozvadov és molt prestigiós i expliquen les cròniques enteses que ha estat d'allò més exigent. Martí Roca hi ha disputat sis jornades de pòquer.  El sisè dia de competició estava reservat als 12 millors, els supervivents i el mataroní hi va arribar amb a segon classificat amb només una rival amb més fitxes. Divendres a la tarda començava una partida que s'allargaria fins a 14 hores. Ben aviat el mataroní es va situar líder eliminant rivals però després les cartes repartien justícia fins arribar al duel final entre un italià, Speranza, i el jugador maresmenc.

{youtube}p7wBdqaOnZM{/youtube}

Amb una molt bona mà final, Martí Roca va acabar-se enduent totes les fitxes del torneig, eliminant el seu rival. Així es proclamava campió del principal esdeveniment de les WSOPE i s'enduia 1.150.257 euros dels que cal restar, òbviament, la part que es tributa.

Martí Roca, amb els amics

Provinent de l'online

Martí Roca es va classificar per un dels tornejos més importants de tipus presencial gràcies a una classificació que el portal 888poker.es posava a disposició dels seus jugadors. Era una passa més en la seva trajectòria que ja fa tres anys que es dedica al propi pòquer. A partir d'ara serà un jugador d'allò més respectat al circuit quan fa unes setmanes només era conegut en àmbits molt concrets i es limitava al joc per internet on acumulava beneficis de milers d'euros però res al cantó del més d'un milió assolit aquest novembre a la República Txeca.