'No hi som tots, falten els presos'

La concentració de les 18 h reuneix un gran nombre de persones indignades amb la situació

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimecres, 08 Novembre 2017 18:38

Concentració Vaga General 8N

Després de la gran manifestació del matí, diversos centenars de persones s'han reunit de nou davant l'Ajuntament de Mataró durant la jornada d'aturada general del 8 de novembre. Tot i ja el parcialment adquirit costum de manifestar-se davant la seu del consistori, els mataronins continuen alçant les veus per mostrar el seu desacord amb l'empresonament dels líders polítics i amb l'aplicació de l'article 155, entre altres motius.

Concentració Vaga General 8N
Un cop passades les 18 h de la tarda, hora de la concentració, des del CDR han deixat clar que exigeixen i que estan disposats a tot perquè "s'aturi la repressió i els nostres presos polítics siguin lliures". Seguidament Eduard Huertos ha estat l'encarregat de llegir un manifest i Genís Mayola ha interpretat un tema propi del 1974' titulada 'He escrit el teu nom'. Durant la interpretació del tema alguns manifestants han accedit al balcó de l'Ajuntament amb unes escales per penjar una gran pancarta amb el lema 'llibertat presos polítics'.

Concentració Vaga General 8N

Amb algunes intervencions més i la tradicional interpretació a plena veu de tots els manifestants dels Segadors, la concentració ha arribat a la fi aproximadament 30 minuts més tard. El clima de la jornada d'avui ha estat, sens dubte, ple d'indignació i inclús de ràbia per la destitució del govern per part de l'Estat Espanyol i per l'empresonament dels líders catalans.