Més d'una tona d'aliments pel Menjador Social Sant Joaquim

Èxit del Festival Solidari que va organitzar dissabte passat l'Associació d'Artistes FusionArte

Premi Poesia FusionArte

L'Associació d'Artistes FusionArte va recaptar més d'una tona d'aliments pel Menjador Social Sant Joaquim durant la jornada solidària del passat dissabte dia 16. El Festival va començar amb una paella per dinar i va continuar amb una tarda de concerts que es van anar fent des de les 15h. Aquesta és la primera edició del certamen que, a més de les actuacions d'artistes com Indio Blau, Durban o Eclèctics, va comptar amb l'entrega dels Premis de Poesia FusionArte.

Els vuit guardonats del certamen de poesia van ser homenatjats en el casal de barri de Les Esmandies, que va estar ple durant bona part d'aquesta jornada solidària, amb la presència també de l'alcalde, David Bote, i el Regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez. Els dos representants del consistori van alabar el treball realitzat per l'associació mataronina i els van animar a continuar amb aquest tipus d'esdeveniments. 


Mil quilograms d'aliments

A la vintena de capses d'aliments recollides el mateix dia del festival, s'hi van sumar una quantitat important de menjar comprat amb els diners recaptats amb la paella, la barra d'entrepans i begudes, i els diferents articles que els artistes van donar per ser rifats o venuts.