Tot preparat per a la Festa de l'Instal·lador

La mataronina CSI Central de Suministros organitza aquest esdeveniment al Camp Nou amb una novetat: els Instalgames, una competició de professionals del sector.

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Dilluns, 12 Juny 2017 00:00

Ciutat 2017, festa del instalador

L'estadi del Camp Nou es convertirà el dia 14 de juny en un espai ple d'expositors i càpsules formatives d'una disciplina poc habitual en aquest espai: el camp dels instal·ladors. I és que els instal·ladors, professionals de la fontaneria i la climatització i dels àmbits relacionats, tenen la seva pròpia Festa per conèixer els productes més innovadors i les diverses opcions en els camps relacionats amb aquesta disciplina.

CSI Central de Suministros, empresa referent del sector amb la seu central a Mataró, és l'encarregada any rere any d'organitzar la Festa de l'Instal·lador, una cita que, a causa de la seva rellevància a la província de Barcelona, s'està consolidant com una de les més importants de la instal·lació en el territori espanyol. Originàriament celebrada a l'Illa Fantasia, la Festa ja fa 3 anys que va créixer tant que va ser traslladada al Camp Nou.

Una vuitantena de fabricants i una competició d'instal·ladors

Enguany compten amb uns 80 fabricants, els principals del sector de la instal·lació, la fontaneria, la climatització i els àmbits relacionats, segons explicava el president de CSI Suministros Joan Navarra la setmana passada en una entrevista al Tot Mataró.

Els primers Instalgames
La novetat més destacada d'aquesta edició és que els professionals del sector podran demostrar les seves habilitats en una competició única: els Instalgames. Per equips, els diversos participants compliran reptes per fer una instal·lació amb el menor temps possible o amb el millor acabat, entre altres categories.

Ciutat 2017, festa del instalador

També sessions informatives

Els autònoms i els petits empresaris podran gaudir de dues sessions informatives de la mà de l'Oficina d'Atenció a l'Empresari de Barcelona Activa per resoldre dubtes i conèixer les condicions del sector. En definitiva, la Festa de l'Instal·lador es consolida com una gran cita plena d'eines pels empresaris que desenvolupen la seva tasca en el sector.