Quatre alumnes d'El Turo són finalistes del 'Repte Emprèn'

Han estat seleccionats junt amb 34 equips més d'Espanya per dissenyar un projecte emprenedor

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 17 Maig 2017 17:14

Ciutat 2017, projecte escola turóEl premi 'Repte Emprèn', el qual busca els millors projectes de disseny d'un producte o servei innovador, va seleccionar com a finalistes un grup de quatre alumnes de l'escola
El Turó. Durant quatre dies els participants van assistir a tallers i conferències que els van brindar les eines necessàries per aprendre a exposar els seus projectes i a desenvolupar-los en profunditat.

El premi final consisteix en un viatge formatiu a Silicon Valley, on el grup guanyador participarà en sessions formatives i visitarà empreses de gran rellevància internacional com Google, Intel o HP.

Un generador d'energia emmagatzemada

David Cepero, Laia Chaparro, Jalila Kasmi i David Vega són els quatre alumnes que, sota la tutorització de Magda Infantes, van crear el GEB (Generator of Electricity Box). El GEB és una petita esfera recoberta de goma que quan es mou també ho fa un pèndol que té a l’interior, activant-se un microgenerador que transforma l’energia cinètica en elèctrica, i que s’emmagatzema en una bateria.