Votació tancada: aquesta nit se sabrà el guanyador

1.092 vots en la final entre Maria Escalas, Aleix Merino i Carme Puyané

  • Redacció
  • Dilluns, 13 Febrer 2017 09:14

El Tot 2014/2015, foto noticia portada- tres finalistes mataroni 2016 (edicio 1757)

El veredicte dels mataronins ja està escrit en sobres tancats fins a les vuit del vespre. Aquesta passada mitjanit s'ha acabat la votació final del 'Mataroní de l'Any 2016' i ara ja es compten les hores abans que avui, a partir de les vuit del vespre, el Casal l'Aliança aculli l'acte de lliurament d'aquest guardó que organitza el Tot Mataró i Maresme. Maria Escalas, Aleix Merino o Carme Puyané s'enduran avui el guardó 'L'ocell' en el decurs d'un acte que servirà de reconeixement per a tots els candidats d'aquesta edició. L'acte és obert a tothom i comptarà amb un refrigeri final a càrrec de Forn l'Espígul i Caves Pere Ventura.

Un total de 1.092 vots s'han acumulat en els dies de votació final. Com a curiositat, cada candidat s'ha imposat en un dels sistemes de votació oberts, presencial, via web i via Facebook.

Aquesta nit, a partir de les 20 h, podeu seguir l'acte de lliurament en directe des del Casal l'Aliança, per Mataró Ràdio, en diferit per m1tv o a les xarxes socials fent servir l'etiqueta #mataroni16