La temporada de platja s'allarga un mes per davant i un altre per darrere

Lloguers de gandules, embarcacions, consignes llits elàstics i punt de venda de productes de bany, novetats en els serveis que es treuen a concurs

  • Redacció
  • Dilluns, 06 Febrer 2017 19:09

platja

La temporada de platja començarà aquest any un mes abans i acabarà un mes després en comparació amb els darrers anys. El concurs per l'adjudicació de serveis de les tres platges de la capital del Maresme vol reforçar l'aposta pel front marítim com a gran recurs turístic i de promoció de ciutat. És per això que s'allarga en dos mesos la temporada, començant a inicis d'abril en lloc de fer-ho el primer de maig com era tradicional i allargant fins al 31 d'octubre. És la principal novetat del catàleg de serveis que l'Ajuntament ha tret a concurs.

Com a novetats de la temporada de platges, Mataró disposarà de més serveis a les platges. Al Varador hi haurà punts de lloguers de gandules, d'embarcacions, de vehicles sostenibles, una instal·lació amb llits elàstics i un punt de venda de productes de bany a més a més de la zona recreativa flotant. Al Callao també hi haurà gandules i servei de consignes, igual que a Sant Simó. Els interessats poden optar a un d'aquests serveis presentant la seva proposta fins al 13 de febrer.