Terra de vòlei gràcies al pavelló del carrer Euskadi

La instal·lació esportiva més nova de la ciutat també acull gimnàstica artística

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 31 Octubre 2016 00:00

El del Carrer Euskadi és el pavelló més nou de Mataró, inaugurat l'any 2010. Des de llavors s'ha consolidat en el panorama esportiu de la ciutat associant el seu nom sobretot al Club Voleibol Mataró que hi desenvolupa la seva activitat i a la gimnàstica artística de l Club Gimnàstic Mataró.

Ciutat 2014/2015, cvmataró-arenys

D'aquesta manera s'aconsegueix que dues disciplines esportives que tenien dificultats per trobar espais s'hagin pogut consolidar en aquest equipament, donant vida a un barri que, s'aquesta manera, s'ha convertit en planter d'aquests esports.
També el bàsquet i els esports adaptats fan ús d'aquest pavelló del carrer d'Euskadi que en molts casos –i com passa sovint– acaba simplificant el nom. Molta gent el coneix com "el Pavelló Euskadi" a seques.

El pavelló és un dels equipaments de Mataró que estan connectats al Tub Verd, la xarxa municipal de distribució de calor i fred que aprofita l’energia disponible d’infraestructures ambientals a la ciutat i també la produïda per la cogeneració. D'aquesta manera  és un equipament sostenible que ha servit per dinamitzar una part de ciutat que, fins llavors, no tenia tanta "vidilla".

Ciutat 2014/2015, cvmataró-arenys
Un bon poliesportiu
L’equipament compta amb una pista poliesportiva de 60 x 27 m que es pot dividir en quatre pistes transversals per acollir diferents partits simultanis.
Una de les pistes transversals està destinada de manera fixa a la gimnàstica esportiva, i alberga els aparells necessaris per a la pràctica d’aquest esport. A més compta amb 8 vestidors, 3 vestidors per a tècnics i diversos magatzems.