Dissabte màgic ideal per anar a comprar

La Unió de Botiguers programa el 'Capvespre màgic' amb espectacles i números de màgia i un colofó nocturn amb malabars de foc

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 21 Octubre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, capvespre magic

Demà no serà un dissabte més pel comerç de Mataró. 150 comerços s'han sumat a una nova iniciativa de dinamització que pretén atraure curiosos i compradors amb la màgia d'esquer i la fantasia d'al·licient.  "Gaudeix, compra i tasta el comerç de Mataró", aquest és el lema del "Capvespre Màgic" de la Unió de Botiguers de Mataró. De cinc de la tarda a deu de la nit –aquesta ampliació d'horaris converteix la iniciativa en una nova Shopping Night– els comerços de la ciutat estaran oberts per fer "Vendes Màgiques": espais amb portes obertes, tastets, animacions, vendes exclusives i tantes sorpreses com comerços hi participin, per sorprendre i il·lusionar a tothom qui passegi per la ciutat.

Amb l'al·licient dels petits tallers i mostres de màgia, les botigues obriran fins les 22h, recuperant l'essència de la Shopping Night

Proximitat i il·lusió

La proximitat i la il·lusió es fondran en un capvespre en el qual, a banda de les activitats que proposi cada establiment, als carrers s'hi podran trobar  mags, espectacles amb malabars amb foc i també un photocall entre altres.
Els establiments participants estaran identificats amb globus, un vinil a l'aparador i una moqueta que convidarà a entrar-hi. D'aquesta manera, doncs, passejar per les botigues serà diferent i aquest dissabte es converteix en l'ideal per anar a comprar..

Ciutat 2014/2015, dinamitzar el comerç
Fer tapes i compres
Des de la UBM s'ha buscat expressament que el 'Capvespre màgic' d'aquest dissabte coincidís amb la ruta de 'Mataró Va de tapes' que organitza Estrella Damm i el Gremi d'Hostaleria. El president de l'entitat botiguera Jordi Novo assegurava que "esperem que entre una iniciativa i altra, la ciutat s'ompli i la gent vegi que pot anar a comprar primer, anar de tapes després i passar un molt bon dissabte a Mataró".
La voluntat és que aquest 'Capvespre Màgic' tingui continuïtat en el temps i es converteixi en una altra cita del calendari comercial local. Novo explica que amb aquesta iniciativa "volem dinamitzar el comerç i atraure visitants i per això hem confiat en la màgia, de manera que cada botiga sorprendrà la gent amb números o tallers".