Media Markt busca el xut més potent

Coincidint amb l'Eurocopa, habilita una pilota intel·ligent per mesurar la força dels clients

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 23 Juny 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, Media Maket interior

Coincidint amb l'Eurocopa de futbol, Media Market ha començat el torneig Media Football Cup, una competició entre totes les botigues del grup participants que busca al client amb el xut més potent d'Espanya.

Durant els dies 23 i 25 de juny, Media Markt Mataró instal·larà una moqueta amb una longitud de 8 metres en la qual els participants podran xutar el SmartBall, la pilota intel·ligent d'Adidas. A través de la seva app mòbil, es registraran diferents paràmetres com la potència, la rotació o la trajectòria del seu llançament.
Un dels atractius del torneig és la competició entre jugadors, no solament de la mateixa botiga, sinó de tots els establiments de Media Markt que participen en el torneig.

Obert a tothom

Els interessats a participar hauran d'acudir al taulell de l'establiment de Mataró Parc i emplenar la documentació. Una vegada apuntats, solament hauran de provar la punteria dirigint la pilota a l'interior de la porteria. Una vegada finalitzat el torneig per totes les ciutats, els tres millors participants en potència de xut a nivell estatal rebran un SmartBall d'Adidas, una comunicació que es realitzarà el 10 de juliol, el mateix dia de la final de l'Eurocopa.