Mercadona obrirà un súper a l'Havana-Escorxador

S'ubicarà entre la ronda d'Alfons X El Savi i els carrers de Floridablanca, Josep Sabater i Sust

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dimecres, 22 Juny 2016 11:04

Ciutat 2014/2015, MERCADONA

Mataró tindrà un nou supermercat de la cadena Mercadona, concretament al barri de l'Escorxador.  El nou establiment s'ubicarà entre la ronda d’Alfons X El Savi, el carrer de Floridablanca, el carrer de Josep Sabater i Sust i el passatge d’en Matas.
L’edifici comercial tindrà una superfície de venda de 1.700 m², i un total de 2.700 m². A petició de l’Ajuntament, el projecte ha incorporat millores arquitectòniques per garantir que l’edifici quedi integrat en l’entorn urbà mitjançant una façana de vidre cap a la ronda, on hi haurà la línia de caixes.

Places d'aparcament

L’establiment tindrà 138 places d’estacionament, un centenar d’elles en aparcament soterrat i la resta en superfície. La càrrega i descàrrega de mercaderies es preveu pel carrer de Floridablanca. El projecte incorporarà també millores en els itineraris de vianants a proposta del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament.

Aquest serà el sisè supermercat de Mercadona a la ciutat, sumats a l'ubicat a Cerdanyola, el Rengle, a Peramàs i Rocafonda amb els que la firma valenciana és una de les de major presència comercial a la ciutat.