El president Puigdemont rep les campiones d’Europa al Palau de la Generalitat

Les jugadores de La Sirena Mataró i el CN Sabadell ofereixen els títols de la Copa LEN i l'Euroleague

  • Redacció
  • Dijous, 19 Maig 2016 12:46

Recepció Generalitat waterpolo

El president Carles Puigdemont va rebre dimecres a la Sirena Mataró i al CN Sabadell al Palau de la Generalitat per felicitar-los pels seus títols europeus, la Copa LEN i l’Euroleague.

Les jugadores van regalar una pilota firmada i una fotografia del dia de la consecució del títol al president, qui va agrair-los “l’excel·lència” que demostren en cada partit. Puigdemont va lloar la tasca del CN Mataró i el CN Sabadell, a qui considera “models de club en el waterpolo internacional”.

El president va voler retre homenatge a les jugadores, i va afirmar que el reconeixement és important en el món de l’esport, però encara ho és més “quan es dóna en l’esport femení, ja que no hi ha el mateix coneixement ni interès mediàtic”.

Els presidents del Club Natació Sabadell, Miquel Torres, i del Centre Natació Mataró, Joan Gros, així com el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; els alcaldes de Sabadell, Juli Fernàndez, i de Mataró, David Bote, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Teresa Pitarch van ser presents a la recepció oficial.