Set entitats del tercer sector contractaran persones en risc d’exclusió social

L'Ajuntament rep una subvenció de 73.000 euros que permetrà anar més enllà en el programa de foment de l'ocupació local i el suport a la integració social

  • Redacció
  • Dijous, 19 Maig 2016 11:23

Reunió tercer sector

L’Ajuntament de Mataró ha rebut una subvenció de 72.700 euros de la Diputació de Barcelona, emmarcada dins el programa complementari de foment de l’ocupació local i de suport a la integració social, a través de la qual 7 entitats del tercer sector podran contractar persones en risc d’exclusió social per donar suport a les seves activitats d’atenció social.

Divendres passat, 13 de maig, va tenir lloc la primera reunió amb les 7 entitats que podran contractar personal en aquesta modalitat. Es tracta de la Fundació privada El Maresme, Càritas Interparroquial Mataró, Centre de Formació i Prevenció, Salesians Sant Jordi, Creu Roja, Fundació Sant Joaquim i l’associació AGIM. Aquestes entitats estan prestant serveis en conveni amb l’Ajuntament de Mataró dins de l’àmbit dels Serveis Socials i amb aquesta subvenció es pretén reforçar la feina que fan per les persones més vulnerables.

La subvenció permet la contractació, com a plans d’ocupació, durant 6 mesos de 7 persones que hauran d’estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya. A més, hauran de formar part d'un col·lectiu en risc d'exclusió social i comptar amb un informe favorable per part dels serveis socials municipals en aquest sentit, tot responent a alguna de les tipologies de risc definides.