La PAC es manifesta per la manca de pressupost en temàtiques socials

La protesta era tan sorollosa que va interferir en bona part del transcurs del Ple Municipal

  • Marta Gómez i Daniel Ferrer
  • Dimarts, 12 abril 2016 12:47

La Plataforma d’Afectats per la Crisi (PAC) de Mataró es va manifestar dijous passat, dia 7, davant l’Ajuntament coincidint amb el Ple Municipal d’abril. La protesta, molt sorollosa en alguns moments, impedia el transcurs normal del Ple Municipal tot i que no es va haver d’aturar en cap punt. Prop d’un centenar de militants de la PAC han liderat la protesta amb l’objectiu de reivindicar la manca de pressupost en temàtiques socials. Tot i que els pressupostos encara no s’havien aprovat quan la PAC feia la manifestació, asseguraven que “hi ha molt poc pressupost destinat al benestar de la classe treballadora de Mataró”. 

Manifestació PAC

La PAC carregava contra tota la clase política local per no haver “recolzat la desigualtat i la pobresa” que -diuen- que hi ha a Mataró. “Tothom sap que aquests pressupostos són amb uns mínims, molt mínims, i que no serveixen per cobrir la totalitat de les necessitats socials que té el poble i la classe treballadora”, assegurava un dels militants de la PAC, Borja Salvador, que explicava que a la ciutat se segueixen fent desnonaments i que ells n’han hagut d’aturar uns quants. 

De moment no s’han previst més mobilitzacions tot i que l’assemblea de la Plataforma decidirà si se segueix amb la reivindicació o no.