Els treballadors de P&G s'informen sobre la venda

Reclamen una taula de negociació per garantir el seu futur

  • Marta Gómez // Foto: Anna Aluart
  • Dijous, 04 Febrer 2016 11:30

Ciutat 2014/2015, Procter and Gamble

El comitè de treballadors de la Procter & Gamble segueixen reclamant una taula de negociació entre l’antiga direcció i el recent comprador Phi Industrial Acquisitions perquè garanteixin la protecció de les condicions laborals. La taula de negociació encara no s’ha produït i és per aquest motiu que els treballadors van decidir organitzar una assemblea per informar a la resta de treballadors en quina situació es troba el procés de venda de la planta.

L’assemblea, celebrada el diumenge 31 de gener al Teatre del Foment Mataroní, també va posar sobre la taula les actuacions que es portaran a terme per part de tots els treballadors amb la finalitat de garantir el seu lloc de treball i la continuïtat de la planta.
De l’assemblea organitzada per part dels treballadors n’ha sortit un comunicat en el qual asseguren que “a causa de la falta de coneixement d’un projecte industrial consolidat”  segueixen demanant la taula de negociació i diàleg “per clarificar els dubtes” i “aconseguir garanties jurídiques”.

Els treballadors van manifestar també el seu malestar per la venda de la planta de producció, de la mateixa manera com el seu suport unànime al Comitè.