Petites intervencions al Velòdrom i al circuit de BMX

L'Ajuntament posa al dia les dues instal·lacions

  • Redacció// Foto: Anna Aluart
  • Dijous, 28 Gener 2016 19:17

Ciutat 2014/2015, velodrom

Obres per a les bicicletes. L'Ajuntament va enllestir el desembre les obres a la pista del Velòdrom Municipal i aquesta setmana està actuant al circuit de BMX, en tots dos casos per reparar paviments d’aquestes instal·lacions esportives.

En el cas de la pista del Velòdrom Municipal, s’han reparat les zones deteriorades del paviment de la pista. Els treballs han pujat en preu fins a un import de 7.363,80 euros, es van dur a terme majoritàriament fa un mes i  han afectat aproximadament a un 10 per cent de la pista. Després d’executar aquestes reparacions, està previst també pintar les línies tècniques del paviment.

Reforç de formigó

Pel que fa al circuit de BMX, nom amb què es coneixen les bicicletes de muntanya, l’actuació que s’està desenvolupant consisteix a pavimentar l’àmbit de sortida amb una capa de formigó per evitar la disgregació del sòl. Les obres pugen a 3.663,31 euros i s'havien d'enllestir la setmana passada. Totes dues operacions entren dins el catàleg de petites inversions en equipaments esportius a Mataró.