El Miquel Biada guanya el premi del Consorci per al Tractament de residus Sòlids Urbans

El concurs guardona el millor projete fet amb material reutilitzat i l'institut va presentar una paperera feta exclusivament de paper reciclat

  • Redacció
  • Dimarts, 26 Gener 2016 09:23

Miquel Biada

L'institut Miquel Biada ha guanyat el concurs d’objectes amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus amb una proposta d'alumnes de quart d'ESO. El centre educatiu ha rebut, com a premi, un xec valorat en 750 euros per a invertir en material escolar.

Després de visitar el Centre Integral de Valorització de Residus, els alumnes poden elaborar una proposta amb material escolar que entra al concurs organitzat per aquest espai. Quatre alumnes de quart d'ESO de l'institut Miquel Biada van construir una paperera feta íntegrament de paper reciclat que ha resultat ser el millor projecte. El centre educatiu ha guanyat un xec per gastar en material escolar i les quatre estudiants han estat guardonades amb un xec de 50 euros cadascuna.

El concurs es presenta anualment i permet la participació d'aquells grup-classe que han realitzat una visita al centre. L'objectiu del concurs és fomentar la sensibilització i els bons hàbits en la gestió i valorització dels residus.