Sis mesos per renovar tots els pantalans del Port

El Consorci substitueix els elements de formigó per uns nous d’alumini estructural marí

  • Redacció
  • Dilluns, 23 Novembre 2015 11:40

POrt de Mataró

Aquest mes de desembre començaran les obres de renovació dels pantalans del Port de Mataró, que seran sufragades pel Consorci. Seran sis mesos d’obres que consistiran en la retirada dels pantalans existents de formigó i la seva substitució per pantalans nous d’alumini estructural marí amb un paviment tècnic. També s’instal·laran unes torretes de serveis noves d’alumini amb tele gestió i es renovaran les instal·lacions elèctriques i d’aigua.

El Consorci s’ha adreçat als amarristes assegurant que “el resultat serà la completa renovació i modernització dels pantalans per garantir la seguretat, la sostenibilitat, l’eficiència i la qualitat de les instal·lacions portuàries d’accés i amarratge de les embarcacions”. Durant aquest període hi haurà afectacions i molèsties que, s’intentarà, siguin les mínimes.

Les obres de renovació completa dels pantalans arriben mesos després que l’enfonsament d’un pantalà provoqués l’enfonsament d’una embarcació i una polèmica entre usuaris i direcció sobre l’estat de conservació i seguretat del Port.