Media Markt celebra els deu anys de la seva botiga a Mataró

La botiga de Mataró Parc ofereix descomptes especials entre el 12 i el 16 de novembre

  • Redacció
  • Dijous, 12 Novembre 2015 12:40

media market

Media Markt ja fa deu anys que va establir-se a Mataró. La botiga establerta a Mataró Parc el 2005 oferirà descomptes especials pels seus clients entre el 12 i el 16 de novembre per a celebrar-ho. La companyia assegura està molt satisfeta d’aquest període i es compromet a seguir oferint l’última tecnologia.

 

Media Markt es va establir a Espanya el 1979 i va obrir l’establiment mataroní el 2005. La botiga tecnològica ha estat referent a la ciutat des que es va obrir i des d’aleshores ha fet moltes campanyes i ofertes que Media Markt ha llançat per fer arribar als clients les darreres novetats en tecnologia.

Samuel Debeaupte, gerent de Media Markt Mataró afirma que “celebrem aquests anys d’èxit amb un clar objectiu: ser la companyia líder en comerç digital en electrònica de consum, que actua segons les necessitats dels nostres clients”. Debeaupte recorda que el seu compromís amb els clients és “innovar i crear un espai on la tecnologia juga un paper important perquè la experiència de compra sigui més moderna i atractiva”.