La Festa al Cel serà el 24 i 25 de setembre, una setmana abans del previst

La data anunciada prèviament coincideix amb l’ironman Barcelona que usa la N-II

  • Redacció
  • Divendres, 30 Octubre 2015 11:18

Festa al Cel - festa al cel

La tercera edició de la Festa al Cel se celebrarà, finalment, el 24 i 25 de setembre del 2016. Tot i que en l’anunci de la continuïtat d’aquest festival aeri a Mataró s’havia plantejat de fer-la l’1 i 2 d’octubre, la coincidència en aquell cap de setmana amb l’Ironman Barcelona ha obligat a avançar una setmana la Festa. Els alcaldes de Mataró i Calella, David Bote i Montserrat Candini, van desquadrar tots dos actes de mutu acord, ja que la celebració de la prova esportiva es realitza per la Nacional II, via que queda tallada amb motiu de la Festa al Cel.

Ja aquest 2015 la Festa al Cel es va avançar un cap de setmana respecte de la primera data anunciada, en aquest cas per no coincidir amb les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre.

Així com la Festa al Cel és la gran aposta d’atracció de visitants i promoció de ciutat de Mataró –que amb el canvi de dates tornarà a coincidir amb La Mercè a Barcelona– l’Ironman Barcelona és una de les puntes de llança del turisme esportiu pel qual aposta Calella, juntament amb altres actes com la Challenge o la sortida de la Volta Ciclista a Catalunya.